Hallo, fijn dat je er bent. Ik stel me graag even aan je voor.

Makelaar Mart

Makelaar Mart is een ervaren en deskundige aankoopmakelaar en taxateur


Ik ben Makelaar Mart. Voluit Martin van der Ben. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als makelaar in de regio Gorinchem.
 

Taxaties door Makelaar Mart

Ik ben een gedreven professional en voor mijn eigen bedrijf Makelaar Mart zet ik mijn kennis en ervaring graag in om objectieve en betrouwbare taxatierapporten af te leveren. Taxatierapporten vormen een solide basis voor het verstrekken van hypothecaire financieringen, het nemen van belangrijke beslissingen of het voeren van onderhandelingen. Het is dus belangrijk dat je in het bezit bent van een gedegen taxatierapport en daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Aankoop van jouw droomhuis door Makelaar Mart

Het succesvol aankopen van jouw droomhuis is mijn belangrijkste doel. Ik ben onafhankelijk en niet verbonden aan een verkoopkantoor. Ik houd ervan snel actie te ondernemen en resultaatgericht te werken. Samen gaan we stap voor stap door het aankooptraject. Door mijn ervaring en kennis van zaken kan ik je helpen en zorg ik ervoor dat een misstap voorkomen wordt bij de grootste aankoop van je leven.

Ik ben een gecertificeerd Register Taxateur (RT) en hiervoor ben ik ingeschreven in de kamer Wonen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs).

Voor het laten valideren van mijn taxatierapporten ben ik aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Als betrouwbare, professionele makelaar ben ik uiteraard ook aangesloten bij de grootste bracheorganisatie voor makelaars/taxateurs, de NVM.